Web → Zoekmachine optimalisatie, SEO

Zoekmachine optimalisatie, SEO

Een website is pas handig als klanten hier ook op komen. Klanten komen vaak via Google, maar bereikt u wel genoeg klanten? Wij optimaliseren uw website zodat u beter gevonden zal worden door uw klanten.

Stappen Zoekmachine optimalisatie

Tijdens een intake bekijken we uw huidige website en controleren deze op verschillende factoren. We bekijken niet alleen de website, maar nemen ook uw wensen met betrekking tot de website door. Wat wilt u bereiken met uw website en wat is uw doelgroep? Elke doelgroep heeft namelijk een passende benadering nodig. Hier stemmen wij de zoekmachine optimalisatie op af.

Concurrentie

Als alle wensen duidelijk zijn gaan we een onderzoek doen naar uw concurrenten. Wat is er nodig om uw concurrentie te verslaan en om boven de concurrentie in Google te komen? In een rapport krijgt u inzicht in de  huidige online concurrentie en de mogelijkheden om deze te "verslaan".

Trefwoorden

Een klant zoekt naar uw product of dienst, maar gebruikt de klant wel het trefwoord waar u momenteel op richt? Wij onderzoeken welke trefwoorden de klant het meest gebruikt en welke trefwoorden rendabel zijn om op in te spelen.

Helderheid

Het is zonde om veel werk te verrichten en dan achteraf te merken dat het geen effect heeft gehad. Daarom spelen we graag open kaart. Als uw doelen niet realistisch zijn of totaal niet haalbaar beloven we u geen gouden bergen. Een haalbaarheidsanalyse zorgt ervoor dat u niet voor niets zoekmachine optimalisatie laat uitvoeren.

Maassluis en omstreken

Wij werken vanuit Maassluis. Om veel reistijd en onnodige kosten te besparen werken wij het liefst binnen de regio Rotterdam/ Westland. Voor een intake of voortgangsgesprek komen we graag bij u op kantoor langs, tot ziens!


------
Terug